Регистрация

Солени тулумбички от карфиол



Солени тулумбички от карфиол
Лесно   |   Порции 20-тина бр.   |   Видяна: 1574

Пикантни солени бисквити с карфиол и топено сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.10.2016

В кухнята магерим хрупкави солени шприци от карфиол с масло, топено сирене и кашкавал. Омекналият от варене зеленчук се пасира в компанията на останалите съставки, за да се превърне в хомогенна маса. След това се замесва с бити белтъци, които създават въздушност на субстанцията. После сместа преминава през пош, придобива традиционната шприцована визия и влиза във фурната за четвърт час. А докато соленките се пекат, в кухнята се приготвя сос за сервирането им - от заквасена сметана, кисело мляко и традиционния арабски микс от подправки рас ел ханут. Вместо него можете да добавите чесън на прах, лют пипер, шарена сол или друга по-често употребявана подправка в родната кухня... пък дори и кимион.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта