Регистрация

Солени бонбони с маслини и сирене



Солени бонбони с маслини и сирене
Лесно   |   Порции 50-60 бонбона   |   Видяна: 2916

Хапки от увити маслини в смес от сирена.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.04.2017

Правим вкусни и лесни хапки със сирене и маслини, които са трахотно мезе за вино или пък елегантен ордьовър, чието приготвяне не отнема много време. Тези бонбони приличат на познатите Рафаело, но са в солен вариант и могат да изненадат приготвилия се за сладост език. Маслините, които слагате в сърцевината им са изцяло според вкуса - можете да заложите на черни, зелени или каламата, да миксирате и трите вида. Единственото изискване за маслините е да са без костилка, за да не отлети някой зъб по време на насладата.

В купа се рендосва бяло сирене и се смесва с крем сирене. Получава се гъста кремообразна текстура. Маслините се подсушават, шамфъстъка или други ядки, които сте избрали, се накълцват, а зеления лук или свежите подправки се наситняват. Следва същинската направа на бонбоните. С ръка се гребва от сиренената смес и в нея се увива по една цяла маслина. После се овалва в ядки и подправки и е готова за сервиране. По желание можете да пробиете хапките с коктейлни клечки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. rak
  2. Паста
  3. 30
  4. 844
  5. Чили
  6. 98
  7. CA
  8. 700
  9. вечеря
  10. жените

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта