Регистрация

Солена торта от спагети с кайма и гъби



Солена торта от спагети с кайма и гъби
Лесно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 3163

Солен пай от паста с месо и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 11.12.2015

 

Традиционната рецепта за спагети Болонезе придобива изискана визия когато от познатото плато с паста, кайма, доматено пюре и зеленчуци се оформи красив пай или торта. Сварените спагети се смесват с рендосан кашкавал и разбити яйца за спойка, а от така направената паста смес се оформя гнездо в тава за печене. Сърцевината пълним със запръжка от кайма и печурки, а отгоре поръсваме с наситнени зеленчуци и пармезан (можете да сложите вместо него просто още кашкавал). След изпичане получаваме красив солен кейк с нестандартен блат. 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта