Регистрация

Семпла супа с кашкавал и масло



Семпла супа с кашкавал и масло
Лесно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 1295

Млечна супа с кашкавал и пилешки бульон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кашкавалена супа с пилешки бульон се готви в Кухнята на Звездев, като съвсем малко продукти се впрягат в направата на вкусно ястие без месо. Бърза и лесна тази супа с млечни продукти е добро решение за делнично прихапване.

Първо се наситнява лук и се задушава в тенджера с разтопено масло. Овкусява се със сол, черен и червен пипер, добавя се горчица, залива се с пилешки или зеленчуков бульон и се готви няколко минути. Добавя се рендосан кашкавал и се оставя да заври. В мляко се разтваря царевично нишесте и след това на тънка струйка се добавя към супата. Остават няколко минути къкрене и ястието е готово. Можете да поднесете с крутони или украса от пресен магданоз.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта