Свинско с тивички, патладжани и шарени чушки
Средно | Порции 2
| Видяна: 2173
Мариновано свинско филе със зеленчуци.
Сочно свинско филе, престовло в прегръдката на марината от червено вино, розмарин, кориандър и горчица и запечено на тиган със зеленчуци, които лесно могат да се намерят през зимата.
Най-важните съставки
бял пипер, вино, горчица, жълта чушка, зехтин, зехтин Extra Virgin, кориандър, лук, моркови, настърган пармезан, пармезан, патладжан, розмарин, Свинско, свинско филе, сол, сол и пипер, тиквички, червен пипер, червени чушки, червено вино, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ