Регистрация

Свинско с наденица и зеле в гювеч



Свинско с наденица и зеле в гювеч
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 3534

Свинска плешка с пушена наденица и кисело зеле - едно подобие на капама.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.12.2016

Готвим нещо като капама или свински гювеч, в който обаче няма ориз. Разчитаме единствено на киселото зеле да разсее концентрирания вкус на месо, идващ както от задушаваната на тих огън свинска плешка, така и от вълчата добавка - пушена наденица. Зимното основно поднасяме с пикантна добавка от люта чушка с магданоз и чесън - един финален щрих, който кара гозбата да заухае още по-силно на българска зимна кухня.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта