Свински дроб по албански с лук и магданоз
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 3803
Словенски щрудел и пилешко с орехи.
Епизод 53 - Сезон 2
Дължина: 22:07
Излъчено на: 2011-12-02 12:00
Днес ще готвим албански ястия:
- Черен дроб по албанска рецепта с лук, оцет и магданоз.
- Пилешко с орехи, масло и червен пипер.
- Черногорски хляб с яйца и царевичен грис.
- Словенски десерт за странен щрудел с ядки, ябълки, маково семе и сметана.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, вода, жълтък, заквасена сметана, зехтин, канела, квасена сметана, кисело мляко, кори за баница, лимон, магданоз, маково семе, масло, мляко, олио, орехи, оцет, пилешки бутчета, пилешко месо, пудра захар, ром, сирене, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, царевично брашно, червен лук, червен пипер, черен дроб, черен пипер, чесън, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ