Свинска супа с картофи и моркови
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 4535
Картофено-морковена супа със свинско.
Необходими продукти:
- 2 бр. картофи (нарязани на средни кубчета)
- 1 морков (нарязан)
- 1 праз лук (нарязан на кръгчета)
- 1 домат (нарязан на резенчета)
- 1 индийско орехче (счукано)
- 500 г свинско с костта
- сол на вкус
- листа целина (нарязани)
- пържен лук шалот
Начин на приготвяне:
1. В тенджера сложете да заври месото с костта, сол, индийско орехче, доматите
2. Оставете да къкри за 20 минути
3. Добавете картофа, моркова и праза
4. Оставете да се готвят на средна температура, докато картофа и моркова са готови
5. Сервирайте с листа целина и пържен лук шалот
6. Гарнирайте с ориз варен на пара.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ