Сармички от кайма, увита в кори за баница
Средно | Порции 2-3
| Видяна: 4372
Тестени сарми с кайма и лук, поляти с гъбен сос.
Тези тестени паккетчета са както перфектен ордьовър, с който можете да посрещнете важни гости, така и вкусна обикновена вечеря. За какъв повод да си ги приготвите - изборът е ваш.
Най-важните съставки
вода, гъбен бульон, гъби, зеленчуков бульон, кайма, кимион, кори за баница, кориандър, лук, месен бульон, олио, пилешки бульон, праз лук, свинска кайма, сол, сол и пипер, телешка кайма, телешки бульон, червен пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ