Салата с едамаме, репички и джинджифил
Лесно | Порции 1
| Видяна: 7280
Веганска инстантна салата.
Необходими продукти:
- 1 ч.ч. замразено едамаме с шушулките (можете да си ги набавите от широката хранителна верига - продават се при замразените зеленчуци и представляват соеви бобчета)
- 3 репички, измити и нарязани на тънки филийки
- 2 ч.л. соев сос
- 1 ч.л. сусамово олио
- морска сол на вкус
- 1 ½ с.л. (или повече) счукан джинджифил
Начин на приготвяне:
1. Сварете едамамето за около 5 мин., отцедете и изплакнете под течаща студена вода. Добавете репичките и останалите необходими продукти.
2. Оставете да престои за около 10 мин. (най-добре за цяла нощ в хладилника) и поднесете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ