Салата от леща с маслини
Средно | Порции 4
| Видяна: 5246
Веганска засищаща салата с варива, лук и маслини.
Необходими продукти:
- 3/4 ч.ч. леща
- 2 ч.ч. гореща вода
- 1 връзка зелен лук
- 1/2 ч.ч. нарязан магданоз
- сол, пипер
- 1/2 ч.ч. подсолен оцет
- зрели маслини
Начин на приготвяне:
1. Накиснете лещата и я сварете в 2 ч.ч. гореща вода до омекване.
2. Отцедете и сложете в купа, прибавете зеления лук, нарязан наситно, както и останалите необходими продукти.
3. Разбъркайте хубаво, украсете с маслини и поднесете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ