Регистрация

Русокоска готви хрупкав шаран със сос за потапяне



Русокоска готви хрупкав шаран със сос за потапяне
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 4464

Панирано филе от шаран в специално брашно.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Имате филе от шарана или друга риба за Никулден и още не сте решили как да го сготвите. Ще е жалко, ако не опитате да го панирате по тази лесна, бърза и гарантирано вкусна рецепта. Тестото, което чевръстата домакиня прави е перфектно за пържена риба, защото дарява филетата с невероятна хрупкава коричка и уникална крехкост отвътре. Поднесено с любимия ви сос, ястието придобива уникални вкусови качества.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта