Руска солянка с много месо
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 6797
Супа с остатъчни меса от хладилника.
Солянката е руска супа от средновековието, с която са се хранили бедняците, събиращи остатъчните меса от храните на богатите. Постепенно обаче хората разбрали, че комбинацията от много и различни видове месни продукти, както и богатството на подправки прави ястието изключително апетитно. Ето и някои от продуктите, които може да ви затруднят с превода:
ветчина - шунка
душистого перца - бахар
огурцы соленые - кисели краставички
оливки - маслини
петрушки - магданоз
Най-важните съставки
бахар, вода, говеждо месо, дафинов лист, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, каперси, кетчуп, лук, магданоз, маслини, наденица, свински ребра, Свинско, свинско филе, сол, телешки ребра, телешко, шунка
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ