Руло с телешко, наденица и бекон - част 2
Средно | Порции 1-2
| Видяна: 2804
Много месо, яйце и пармезан на руло.
Ако сте озверели от глад и ви се иска нещо висококалорично, много вкусно и расло на кокал - ето едно предложение на Лео, което със сигурност ще ви натъпче, а и е перфектно мезе за вино или биричка - руло от три вида месо с мляко, хляб и сирене, запържено в сос от бяло вино.
Най-важните съставки
бекон, бяло вино, дафинов лист, кайма, кашкавал, мляко, наденица, настърган пармезан, пармезан, пилешка наденица, розмарин, сол, сол и пипер, телешка кайма, хляб, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ