Регистрация

Римска салата с бекон и синьо сирене



Римска салата с бекон и синьо сирене
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2209

Маруля на грил с ядки, печен бекон и синьо сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.05.2016

Това е луксозна рецепта за изискано предястие, което се приготвя бързо и лесно, но зашеметява с уникалния си вкус и елегантната комбинация на продуктите. За тази салата търсим бейби маруля или римска салата, но ако не попаднете именно на този сорт, можете да опитате и с друг вид салата по желание. Главите се запичат на грил, където предварително вече сме запекли ленти бекон. След това върху запечените зеленчуци поливаме с дресинг от зехтин и балсамов оцет, в който можете да капнете по желание и малко сос уорчестър. Отгоре поръсваме със запечения бекон, след това с лешници и на финала - със синьо сирене. Истински лукс.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта