Риба с маслен боб и праз лук
Средно | Порции 2
| Видяна: 3147
Риба с броколи, горчица и лимон.
Никулден за студенти - или за хора, които искат да изкарат по-пестеливо, но все пак спрямо традицията празникът на моряците, има рецепта, която, ако следвате, ще имате разкошна питателна вечеря. Запържете в масло зелен лук, броколи и маслен боб, залейте ги с горчица и сметана и прибавете рибата. Всичко е толкова бързо и лесно.
Най-важните съставки
боб, броколи, бяла риба, горчица, заквасена сметана, квасена сметана, лимон, лук, магданоз, маслен боб, масло, праз лук, риба писия, риба платика, риба треска, сметана, сол, сол и пипер, соленоводна риба, сьомга, филе от акула, филе от берикс, филе от сьомга, филета от сом, хек, черен пипер, чесън, шаран
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ