Ребърца с барбекю сос
Задушено-печени свински ребърца.
Необходими продукти:
- 500 гр. свински ребърца
- сос за барбекю
- зехтин
- ябълков сайдер оцет
- чесън
Начин на приготвяне:
1. Сложете тенджера под налягане на много слаб огън на котлона.
2. Добавете около 1 с.л. зехтин. Добавете чесъна, свинските ребърца и запържете докато месото е полу-готово.
3. Добавете соса и около 1/2 ч.ч. ябълков сайдер оцет.
4. Затворете теднжерата с капака и варете около 20 мин. Отворете изпускателния клапан, за да излезе парата и отворете съда.
5. Сложете допълнително сос върху ребрата и ги сложете да се пекат във фурната.
6. Печете докато покафенеят и обърнете от другата страна.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ