Пържен ориз с печени на барбекю меса
Средно | Порции 4
| Видяна: 2055
Свинско и пилешко с наденички и гарнитура.
Необходими продукти:
- 600 г печени на барбекю меса (предварително приготвени или останали от предишно ястие)
- 400 г печени на барбекю наденички (предварително приготвени или останали от предишно ястие)
- 4 ч.ч. сварен бял ориз
- 4 с.л. светъл соев сос
- 4 с.л. сусамово олио
- чили сос (по желание)
- 4 шепи соеви кълнове
- 2 шепи нарязан лук шалот
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
1. Сложете олио в загрят предварително уок и счупете яйцето.
2. Добавете ориза и разбъркайте докато се запържи.
3. По желание добавете чили сос и бъркайте до получаването на хубав оранжев цвят.
4. Когато оризът е почти готов, добавете лука шалот и соевите кълнове, веднага щом изключите котлона.
5. Поднесете с притоплените месо и наденички.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ