Регистрация

Пържен камембер с ябълки

Пържен камембер с ябълки
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 5095

Панирани сиренца с пикантен пипер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 пакета (по 30-50 г) сирене камембер
  • 3 с.л. брашно
  • щипка лют червен пипер
  • 2 яйца, разбити
  • 50 г прясна галета от бял хляб
  • олио (за пържене на маслена баня)
  • 4 сладки ябълки, почистени от семената и срязани на четвъртинки

Начин на приготвяне:

1. Смесете лютия червен пипер и брашното и оваляйте камембера. След това потопете в яйце и накрая в галета.

2. Сгорещете олиото за пържене на маслена баня до 190ºС или докато трохичка хляб, пусната в съда, покафенее за 60 сек.

3. Изпържете камембера до златисто-кафяво за около 30 сек.

4. Отцедете върху кухненска кърпа.

5. Поднесете веднага с нарязаните ябълки като гарнитура.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта