Регистрация

Пържено телешко в бяло вино



Пържено телешко в бяло вино
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2842

Телешко в масло с кашкавалена коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.04.2016

Телешкото месо изисква особен подход, за да се превърне в крехко и вкусно ястие. Тук готвим филенце от теленце, овъргаляно в сирене грана падано, но вместо да търсите изискания кашкавал, можете да го замените и с обикновен. Мръвките се изтъняват и овкусяват със сол и пипер, получават своята кашкавалена прегръдка и се запържват, а след това остават да къкрят в тигана, където се долива бяло вино и се настаняват скилидки чесън. Крехкото месо се поднася с редуцирания сос от готвенето, обогатен с добавка от масло. Ето как лесно можете да сготвите храна за романтична вечеря или луксозно събиране в домашни условия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта