Пържена пъстърва по мелничарски
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3554
Пъстърва на тиган с масло и каперси.
Бон Апети
Излъчен на 25.01.2016
Пържени филета от пъстърва, предварително овъргаляни в брашно, за да образуват апетитна хрупкава коричка - това е само налочото за лесната рецепта, позната като пъстървата на мелничарката или пъстърва по мелничарски. Можете да опитате и с друг вид риба, ако идеята ви се понрави. След като филетата са готови, се прави сос от масло, магданоз, каперси и лимонов сок, с които поливаме пържената рибка. Цялото приготовление отнема около половин час.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ