Пълнени сливи с кашкавал в бекон
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 1823
Ордьовър с плодове, увити в ленти бекон.
Необходими продукти:
- 150 г сини сливи
- 80 г кашкавал
- 150 г бекон на ленти
- балсамов оцет
- зехтин
- клечки за зъби или топлоустойчиви парти мечове за застопоряване
Начин на приготвяне:
1. Измийте сините сливи, извадете костилките им и в дупката сложете по парче кашкавал.
2. Порцирайте бекона на дълги тънки ленти.
3. Увийте всяка пълнена слива с лента бекон и застопорете с клечка за зъби или парти меч.
4. Поставете във фурната да се запече за кратко, колкото да се отпусне кашкавалът в сърцевината.
5. Поднесете, като покапете със зехтин и балсамов оцет.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ