Постно ризото с гъби и бяло вино
Средно | Порции 4
| Видяна: 3894
Малеби по свиленградски и българска супа с тесто.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 05.03.2015
Днес ще готвим шантави ястия:
- Веганско ризото с печурки, манатарки и бяло вино.
- Супа с йовка по рецепта на Теодора Пейкова - странна чорба с паста, спанак и сирене.
- Свиленградско малеби с ориз, рози и малини.
Най-важните съставки
балсамов оцет, бяло вино, вино, вино за готвене, вода, гъби, гъби манатарки, гъби печурки, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, лук, лют пипер, люта чушка, малини, малки люти чушлета, ориз, ориз „Арборио”, паста, розмарин, розова вода, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ