Постна пролетна супа с паста и зеленчуци
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 1788
Веганска супа с пресни зеленчуци и макарони.
Бон Апети
Излъчен на 15.03.2016
Супа минестроне с пролетни зеленчуци правим днес като залагаме на посния вариант на италианското ястие и използваме продукти от градината. В бульона удобно се разполагат моркови, паста, тиквички и спанак, ароматизирани на дафинов лист, мащерка, чесън и пресен лук. Супата се опикантява по желание с чили на прах и се поднася с песто от спанак и лимонов сок.
Най-важните съставки
грах, дафинов лист, зелен лук, зехтин, лимон, мащерка, моркови, паста, пресен лук, сол, спанак, тиквички, чесън, чили, чили на прах
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ