Постна млечна баница с гъби и моркови
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 2593
Телешки винен кебап и коприва с кисело мляко.
Епизод 167 - Сезон 2
Дължина: 23:54
Излъчено на: 2012-05-09 12:00
Днес ще готвим рецепти от българската домашна кухня:
- Фалшива дроб-сърма или палачинки в млечно-яйчен сос с плънка от гъби, лук и моркови.
- Салата от коприва с краставици и дресинг от кисело мляко с орехи.
- Традиционен български винен кебап с телешко и гарнитура от картофки.
Най-важните съставки
брашно, вино, вода, говежда пържола, говеждо месо, гъби, гъби печурки, дафинов лист, домат, захар, зехтин, картофи, кисело мляко, консерва белени домати, консерва домати, Коприва, копър, краставица, лук, масло, мляко, моркови, олио, орехи, ориз, оцет, свинска мас, сирене, сламурено сирене, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, спанак, телешки котлет, телешко, телешко филе, хлебна сода, целина, червен пипер, червено вино, черен пипер, чесън, чубрица, ябълков оцет, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ