Регистрация

Питателна зелена салата с месо и авокадо



Питателна зелена салата с месо и авокадо
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1636

Засищаща салата с айсберг, телешко филе, червен боб, царевица и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Салата със статуса на леко основно ястие показва Беатрис, която ни споделя своите идеи за правилно хранене и здравословен начин на живот. Рецептата е за богато предястие с месо, варива, пресни зеленчуци и богати на витамини плодове, които влизат в направата на дресинга, за да можем накрая да сервираме нещо вкусно, наяждащо, полезно и бързо за приготвяне.

Предварително си обтриваме две телешки пържоли със сол и черен пипер и ги счукваме докато се изтънят. После в купа накъсваме айсберг или други пресни листа по желание. След това добавяме отцедени от консервата царевица и червен боб, разполовяваме чери домати и режем червен лук и червена чушка. Дресинга приготвяме от намачкано авокадо, смесено със сол, зехтин, сок от лайм или лимон и малко оцет по желание.

Накрая запичаме месото на тиган, нарязваме на лентички и добавяме в салатата, която овкусяваме с дресинга и поднасяме.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта