Пилешки дробчета с чушки и магданоз
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3763
Зимен десерт с вишни, кръмбъл с хрян и предястие с макарони.
Епизод 156 - Сезон 3
Дължина: 22:03
Излъчено на: 2013-03-01 11:30
Днес ще готвим зимни гоздби:
- Торта Червено кадифе, но поднесена в чаши - редове от блат, замразени вишни и сметанов крем с извара.
- Предястие от макарони с риба тон и кисело мляко.
- Кръмбъл с праз лук, целина, хрян и естрагон.
- Пържени пилешки дробчета с печени червени чушки и лук.
Най-важните съставки
бакпулвер, бекон, белтъци, боя за храна, брашно, бял оцет, ванилия, ванилова есенция , вишни, естрагон, жълтък, заквасена сметана, захар, зехтин, извара, какао, какао на прах, квасена сметана, кисели краставички, кисело мляко, магданоз, майонеза, макарони, масло, мляко, моркови, оцет, паста, пилешки дробчета, праз лук, пудра захар, риба тон, ром, сметана, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, хлебна сода, хрян, целина, червен лук, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ