Регистрация

Пилешки гърди с грах и моркови



Пилешки гърди с грах и моркови
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 3472

Пролетна шарена пилешка яхния със зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 14.03.2016

Нискокалорично основно ястие с пилешко месо готвим днес, като хипотетично го наричаме яхния заради вкусния сос, в който къкрят продуктите. Визията обаче е доста по-различна от тази на бабините яхнийки, защото разполовените пилешки гърди се поднасят на едри цели мръвки в компанията на половинки по дължина моркови и грах. При сервиране ястието се залива със сос от сметана и горчица, в който има още пресен лук, масло и естрагон.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта