Пилешки бутчета с ориз, фъстъци и праз лук
Средно | Порции 4
| Видяна: 4103
Постен тиквен сладкиш с ядки и фурми, а преди него - салата с моркови, зеле и портокали.
Бон апети
Сезон 5
Излъчен на 20.11.2014
Днес общото между трите рецепти са ядките:
- Печени пилешки бутчета на фурна с ориз и гарнитура от запържен праз лук с целина, чесън, фъстъци и бекон.
- Свежа салата от червено зеле и моркови с дресинг от портокали и орехи.
- Постни пайчета от тиква с бисквити, фурми, бадеми и какаова украса.
Най-важните съставки
анасон, бадеми, бекон, бисквити, ванилова захар, вода, дафинов лист, джинджифил, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, какао, какао на прах, канела, кокосово масло, консерва белени домати, консерва домати, магданоз, масло, моркови, олио, орехи, ориз, пилешки бульон, пилешки бутчета, портокал, портокалов сок, портокалови кори, праз лук, сол, сол и пипер, тиква, тиква „цигулка”, фурми, фъстъци, целина, червено зеле, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ