Регистрация

Печен лаврак с паста и маслини



Печен лаврак с паста и маслини
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2710

Филе от бяла риба с аромат на лимон и чесън.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.03.2016

Печената риба е страхотнео решение за домакини, които искат да си хапнат нещо вкусно и полезно, питателно и засищащо, за приготвянето на което нямат много време. В тази рецепта се спираме на филе от лаврак, но можете да използвате и друг вид риба, с който разполагате. Не е задължително пастата да е точно с формата на ориз. Можете да заложите и на други видове макарони, като препоръчваме да не се спирате на много едри. И докато ястието се готви, Лора и Стоян предлагат рецепта за гремолата от чесън, магданоз и лимонова кора, с която да поставите финална щриха върху ястието.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта