Печено телешко със сирене и оригинална мамалига
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 2742
Супа Буру-буру без месо.
Епизод 49 - Сезон 2
Дължина: 23:07
Излъчено на: 2011-11-28 11:30
Днес ще готвим балкански манджи:
- Печено телешко бонфиле със сирене и масло.
- Мамалига на руло с плънка от гъби и топено сирене.
- Гръцка супа с италианска нотка - Буру-буру от остров Корфу - пикантна зеленчукова супа без месо.
Най-важните съставки
брашно, вода, говеждо месо, гъби, гъби пачи крак, домат, доматено пюре, заквасена сметана, зелена чушка, зелени чушки, зехтин, зехтин Extra Virgin, квасена сметана, лук, лют пипер, масло, мащерка, мляко, моркови, праз лук, пресен лук, розмарин, сирене, сметана, сол, сол и пипер, спагети, телешко, телешко филе, топено сирене, царевично брашно, целина, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ