Регистрация

Печени пържоли на скара или наребрен тиган



Печени пържоли на скара или наребрен тиган
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 9171

Трикове за свински пържоли на барбекю.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Когато печете пържоли на скара, не ги въртете постоянно, защото месото става по-сухо. Първо ги поставете върху добре загретите ребра за 2-3 минути под наклон от 45 градуса спрямо ребрата. След това ги завъртете на другата страна със същия наклон - така ще се образуват апетитни каренца върху месото. После обръщате и повтарят упражнението и от суровата страна. Само за 10 минути вашата пържола ще е готова. Можете да го направите както със свинко месо, така и с телешко или пилешко.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (3)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
2
1 трагедия
81
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта