Печена сьомга в кора от сол и крем с манго
Трудно | Порции 3-4
| Видяна: 3568
Ордьовър с цвекло и козе сирене.
Епизод 96 - Сезон 2
Дължина: 23:41
Излъчено на: 2012-01-31 11:30
Днес ще готвим:
- Сьомгова пъстърва, печена в коричка от морска сол, за да съхрани ароматите си и поднесена с два вида сос по избор - със сметана и индийско орехче и майонезено-горчичен.
- Ордьовър от запечено козе сирене с червено цвекло и нежен сос от балсамов оцет и портокалов сок.
- Лесен зимен десерт с манго, лайм и ванилия.
Най-важните съставки
балсамов оцет, брашно, ванилия, горчица, естрагон, желатин, захар, зехтин, индийско орехче, каперси, кисели краставички, козе сирене, лайм, майонеза, манго, масло, мащерка, мед, мента, мляко, морска сол, портокал, портокалови кори, пресен лук, пъстърва, розмарин, сметана, сол, сол и пипер, сьомга, филе от сьомга, цвекло, черен пипер, чесън, шардоне
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ