Регистрация

Пастет от пилешки дробчета с моркови и лук

Пастет от пилешки дробчета с моркови и лук
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 1270

Пилешки пастет с маслко и крем сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 700 г пилешки дробчета
  • 2 моркова
  • 2 глави лук
  • 150 г масло
  • сол и черен пипер
  • олио
  • крем сирене по желание

Начин на приготвяне:

1. Лука и морковите почистете и нарежете на парченца. Дробчетата също нарежете на няколко части всяко.

2. Запържете по отделно в немного олио лука, морковите и дробчетата.

3. След това минете продуктите през месомелачка и смесете с половината от маслото, което предварително сте разтопили.

4. Добавете сол и пипер и разбъркайте. Сложете в хладилника, за да се стегне малко.

5. Разпределете пастета върху стреч фолио, постлано над рогозка.

6. Разпределете останалото масло отгоре. Ако желаете, можете да разбъркате бучка крем сирене на крем и да намажете и него.

7. Внимателно с помощта на рогозката завийте руло. Приберете го в хладилника за няколко часа. После можете да режете парчета.

8. Сервирайте с хляб за мазане, крекери или чипс за гребване.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта