Панирани пилешки гърди с пармезанова коричка
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4694
Панирани пилешки хапки в доматен сос.
Бяло пилешко месо, оформено на филета, се овалва в яйце и галета, смесена с настърган пармезан и се запържва, за да образува апетитна хрупкава коричка. А след това поляга в пасирани домати и листа босилек, за да можем да си го хапнем с ароматен зеленчуков сос, който ще го освежи.
Най-важните съставки
босилек, галета, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, моцарела, настърган пармезан, пармезан, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, сол, сол и пипер, хлебни трохи, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ