Пандишпаново руло с банани и крем сирене
Средно | Порции 6-8
| Видяна: 3270
Плодово руло с бананово тесто и ванилов крем.
Бон Апети
Излъчен на 18.02.2016
Днес правим сладко руло с плодов пълнеж и бананово тесто. Още с приготвянето на пандишпановото тесто, в него прибавяме два вида набухвател и пюре от пресни банани. След изпичане то се маже с плънка от крем сирене, намачкани банани и ванилов аромат. Навиваме и ядем - не е нужно да си купуваме суис ролс от магазина.
Най-важните съставки
бакпулвер, банан, брашно, ванилия, ванилова есенция , ванилова захар, захар, крем сирене, масло, пудра захар, сода бикарбонат, сода за хляб, хлебна сода, яйце
Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ