Регистрация

Ордьовър Морска звезда с риба тон и сьомга

Ордьовър Морска звезда с риба тон и сьомга
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 4448

Предястие с два вида риба, лимон, маслини и майонезен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 грама консерва риба тон в собствен сос
  • 2 варени яйца
  • 150 грама кашкавал
  • 1 с.л. лимонов сок
  • черен пипер на вкус
  • 3 с.л. сос Цезар за салати (можете да замените и с майонеза)
  • 1 домат
  • 100 грама филе от сьомга - пушено или веяно
  • лимон, маслини и сусам за украса

Начин на приготвяне:

1. Отворете консервата с риба тон, отцедете месото от сока, като запазите и него, настържете варените яйца и кашкавала на ренде.

2. Пригответе соса като смесите лимоновия сок, черния пипер, соса от консервата и сос Цезар или майонеза.

3. Изсипете при соса рибата тон, яйцата и кашкавала, омешайте хубаво и пресипете всичко в плоска широка чиния. След това оформете от сместа морска звезда с пет лъча.

4. Нарежете на много тънки кръгчета доматите и стегнете с тях лъчите на звездата. Трябва да се получи естествена обвивка, която да запази формата.

5. Нарежете на тънко и филето от сьомга и с него обвийте доматеното покритие.

6. Украсете ордьовъра със сусамово семе, маслини и лимон.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта