Нискокалорична виетнамска веганска супа
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4141
Зеленчукова супа без месо.
Необходими продукти:
- 4 ч.ч. зеленчуков бульон
- 2 ч.ч. лук, нарязан на кубчета
- 1 ч.ч. целина, нарязана на кубчета
- 1 ч.ч. моркови, обелени и нарязани на кубчета
- 1 ч.ч. зелен боб
- 1½ ч.ч. зеле, фино нарязано
- 1 ч.ч. червена сладка чушка, нарязана на кубчета
- 4 скилидки чесън, счукан
- 3 ч.ч. домати, нарязани на кубчета, със сока
- 2 с.л. соев сос
- 1 с.л. сайдер оцет
- 1 ч.л. сушен босилек
- 1 ч.л. сушен риган
- 1 ч.л. сушен копър
- ½ ч.л. сушена мащерка
- ½ ч.л. смлян черен пипер
- сол
Начин на приготвяне:
1. Сложете бульона в тенджера и оставете да заври.
2. Прибавете зеленчуците, доматите, соевия сос, оцета, босилека, ригана, копъра, мащерката, пипера и посолете.
3. Поднесете топло или студено.
Най-важните съставки
босилек, домат, зеле, зелен фасул, зеленчуков бульон, лук, мащерка, моркови, оцет, риган, семена копър, соев сос, сол, целина, червени чушки, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ