Нетрадиционна лазаня с пилешки гърди и праз лук
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 2759
Зимен десерт за пости и супа със зеленчуци и крема сирене.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 14.11.2014
Днес ще готвим ястия за постещи и месоядни:
- Побългарена лазаня с плънка от пилешко месце, лук в сметанов сос и бешамел.
- Странна и изискана супа от картофи и целина с чушки и крема сирене.
- Постен десерт с пюре от ябълки и тиква, поднесено със стафиди и кокосови стърготини.
Най-важните съставки
вода, жълтък, захар, зеленчуков бульон, индийско орехче, канела, картофи, кашкавал, кимион, кокосови стърготини, кори за лазаня, крем сирене, лук, магданоз, масло, мляко, олио, пилешко филе, праз лук, розмарин, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, тиква, целина, черен пипер, чесън, чушки, ябълки
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ