Регистрация

Миш-маш с пилешко и свинско

Миш-маш с пилешко и свинско
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 5901

Пилешко, телешко или свинско - все ще стане много вкусно.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • ¼ чаша италиански дресинг
  • 1 с.л. соев сос
  • 2 скилидки чесън, счукани
  • 450 г обезкостени пилешки гърди, нарязани на ленти или 450 гр обезкостена говежда пържола, нарязана на ленти или 450 г обезкостени свински котлети, нарязани на ленти
  • 1 с.л. олио
  • 1 червена, 1 зелена и 1 жълта чушка камба, нарязани
  • 2 глави зелен лук,нарязан
  • 3 чаши горещ сварен бял ориз

Начин на приготвяне:

1. Смесете дресинга, соевия сос и чесъна. Добавете 1 с.л. от соса към месото, разбъркайте добре и оставете да престои 5 минути. Загрейте олио в широк тиган или тиган уок на средна към висока температура.

2. Добавете месото и зеленчуците. Запържете, като бъркате за 4 минути, или докато месото е напълно готово. Добавете останалия сос, оставете да къкри за 2 минути, докато течността се изпари.

3. Сервирайте с ориз.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта