Миш-маш в баница и таскебап
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 3097
Миш-маш в точени кори и свински таскебап с басмати.
Епизод 84 - Сезон 1
Дължина: 20:09
Излъчено на: 2011-08-04 09:00
Днес ще готвим:
- Миш-маш, запечен в точени кори.
- Ароматен пръхкав ориз, усеща се дафинов лист, а окооло него - свинско в сос - традиционен български таскебап.
Най-важните съставки
басмати, брашно, вода, дафинов лист, домат, захар, зелена чушка, зелени чушки, зехтин, консерва белени домати, консерва домати, кори за баница, лук, магданоз, масло, олио, ориз, ориз басмати, свински пържоли, Свинско, свинско филе, сирене, сол, сол и пипер, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ