Маслен ванлов кейк с кокос и ананас
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 1876
Кокосов сладкиш с ананс от консерва.
Бон Апети
Излъчен на 24.02.2016
Цитрусов десерт, подходящ за зимата, когато сезонните плодове в България са кът, а на пазара се наместват техни южни братовчеди. В основата на сладкиша е маслено тесто, върху което се разпределя яйчена смес с нарязан на парченца ананс от консерва и кокосови люспи. Следва да изчакаме кекса да се изпече и после само да се насладим на вкусния десерт. Ако ще посрещате гости, по-добре направете двойна доза.
Най-важните съставки
ананас, брашно, ванилия, ванилова есенция , ванилова захар, захар, кафява захар, кокос, кокосови стърготини, консерва ананас, лайм, лимонов сок, масло, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:10 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ