Малки пици с гъби, лук, сметана и подправки
Средно | Порции 4-12
| Видяна: 3125
Есенна торта със сметана и тиква, а за основно - пилешки бутчета в масло с праз и кус-кус.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 24.10.2014
Днес ще готвим две бързи солени рецепти и един бавен сладкиш за Димитровден:
- Мини пици в стил питки с топинг от карамелизиран лук, гъби, сметана и ароматни подправки.
- Печени пилешки бутчета на тиган с праз лук и кус-кус.
- Пищна четирипластова тиквена торта с ванилия, какао, канела и черен шоколад.
Най-важните съставки
бакпулвер, брашно, ванилова захар, вода, гъби, гъби печурки, джинджифил, заквасена сметана, захар, зехтин, индийско орехче, какао, какао на прах, канела, кафява захар, кашкавал, квасена сметана, кус-кус, къри, лук, магданоз, масло, мая, моркови, натурален шоколад, олио, пилешки бульон, пилешки бутчета, праз лук, розмарин, сметана, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, тиква, хлебна сода, черен пипер, черен шоколад, чесън, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ