Лют балкански пържен боб и баница с пъстърва
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3245
Сиропирани татлии с лимонов сок и захар.
Епизод 169 - Сезон 2
Дължина: 21:46
Излъчено на: 2012-05-11 11:30
Днес ще готвим рецепти от старите готварски книги:
- Баница с риба - пъстърва, селъри и лук се гушкат под тестено одеало.
- Българска боб чорба със запръжка, домати и люти чушлета - традиционно народно ястие.
- Оригинални татлии с много масло, захарен сироп и лимонов аромат.
Най-важните съставки
боб, брашно, бутер тесто, бял боб, вода, девесил, домат, захар, зелена салата, зелени люти чушки, картофи, кисело мляко, копър, кори за баница, краставица, лимон, лимонов сок, лук, люта чушка, магданоз, масло, моркови, олио, пресен лук, пъстърва, салата, сол, сол и пипер, целина, червен пипер, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ