Лазаня с рагу по селски
Средно | Порции 4
| Видяна: 4386
Лесна домашна лазаня.
Необходими продукти:
- сос бешамел
- пармезан
- 4 листа кори за лазаня
- рагу
Начин на приготвяне:
1. Сложете малко рагу на дъното на огнеупорен съд за печене.
2. Сварете корите за лазаня в много кипяща вода до степен ал денте.
3. Сложете сварените кори в съда, така че да се подават леко от крищата му.
4. Прибавете още малко рагу, колкото да се намаже дъното и поръсете със сос бешамел.
5. Поръсете щедро с пармезан.
6. Редувайте така слоевете, докато приключите корите. Най-отгоре завършете със сос.
7. Печете на 190°C за 15-20 мин. до покафеняване.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ