Кюфтета от черен дроб с ориз за гарнитура
Печени телешки кюфтета с басмати и черен ориз.
Бон Апети
Излъчен на 07.12.2015
Тези кюфтета са малко по-различни от традиционните телешки кюфтенца, защото в състава им добавяме и наситнен телешки черен дроб. Вкусът е доста запомнящ се, затова изглежда задължително поне веднъж в живота си да ги опитате. Добавката от пушен червен пипер пък им придава дъх на барбекю, въпреки че месните топчета се пекат на фурна. А докато печката си върши работата, лесно можете да приготвите гарнитурата, която Лора и Стоян предлагат. Е, към това основно гарнитури много, затова можете да се спрете още на картофи, зелена салата и каквото друго харесвате.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ