Регистрация

Кюфтета на фурна с кайма и сирене



Кюфтета на фурна с кайма и сирене
Лесно   |   Порции 12 кюфтета   |   Видяна: 4034

Рошави месни кюфтета с галета.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 11.03.2016

Разнообразяваме традиционните кюфтета като в каймата смес от телешко и свинско месо (не е нужно да мелите месото у дома си, както правят Лора и Стоян - можете да си купите готова кайма или да помолите в магазина да ви смелят предпочитано от вас месо) прибавяме бяло саламурено сирене. За да не замирише дома на пържени кюфтета, избираме те да се пекат на фурна - така храната е по-здравословна, а и остава свободно време за готвача, който може да спретне гарнитура или пък да обърне специално внимание на себе си. Кюфтетата стават рошави, защото се овалват в галета Панко, която е доста по-едра от позната обикновена галета. Е, няма нищо сложно в тази рецепта, а вече е ясно, че ви е привлякла, така че - хайде към магазина за месо и после обратно в кухнята!

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта