Кюфтенца с бешамел и чатни
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 2290
Хрупкави кюфтенца с ядки, панирани в галета и заляти със сосове.
Пържени панирани кюфтенца с месо, каквото ви е останало неуползотворено от предишни манджи. Вижте как да им направите разкошен брашнен сос и пикантна заливка със стафиди; как да смесите познатия бешамел с лют индийски чатни сос. Ще получите уникална комбинация от родна кухня с дъх на екзотика.
Най-важните съставки
агнешко, брашно, галета, говеждо месо, захар, зелен лук, зеленчуков бульон, кедрови ядки, къри, лук, лют пипер, масло, мляко, оцет, пиле, пилешко месо, стафиди, телешко, червен пипер, чесън, ядки, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ