Регистрация

Кюфтенца с бешамел и чатни



Кюфтенца с бешамел и чатни
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2290

Хрупкави кюфтенца с ядки, панирани в галета и заляти със сосове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Пържени панирани кюфтенца с месо, каквото ви е останало неуползотворено от предишни манджи. Вижте как да им направите разкошен брашнен сос и пикантна заливка със стафиди; как да смесите познатия бешамел с лют индийски чатни сос. Ще получите уникална комбинация от родна кухня с дъх на екзотика.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта