Коледна гъска, пълнена с ябълки и баница със сушени плодове
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 5219
Гъска с гарнитура и тарт за предястие.
Епизод 102 - Сезон 3
Дължина: 25:11
Излъчено на: 2012-12-22 11:30
Днешното меню включва:
- Печена гъска, с плънк от зелени ябълки и сладък сос от вино.
- Гарнитура от моркови, целина и чушки, запечени с моцарела.
- Тарт с карамелизиран лук, сирене бри и аромат на мащерка.
- Арабска баница със сушени плодове.
Най-важните съставки
анасон, балсамов оцет, бутер тесто, бяло вино, вода, гъска, жълтък, заквасена сметана, захар, зелена ябълка, зехтин Extra Virgin, индийско орехче, кафява захар, квасена сметана, ликьор, лимон, лимонова кора, лук, масло, мащерка, моркови, моцарела, оризово вино мирин, портокал, портокалов ликьор, портокалови кори, розмарин, сини сливи, Сирене Бри, сметана, смокини, сол, сол и пипер, сушени смокини, целина, червени чушки, червено вино, черен пипер, чесън, чесън на прах, чушки, ябълки, ябълков оцет, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ