Регистрация

Киш с бекон и гъби



Киш с бекон и гъби
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2929

Солен пай с гъби, сметана и месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.01.2016

Киш Лорен е традиционна френска рецепта за солен пай с месо. Наподобява френска лазаня заради вида на плънката си. Масленото тесто, изпечено предварително, се пълни със запръжка от бекон и гъби, които се заливат със сметана, в която са разбити жълтъци. Отгоре се поръсва с настъргано сирене грюер, което, ако решите да побългарите рецептата, можете да замените и с кашкавал.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
3
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта